DUE DILIGENCE BENZINARII, DEPOZITE CARBURANT

IT COM EUROCONSULT vă poate ajuta în evaluarea, reducerea și controlul riscului care poate fi întâlnit în situații comerciale și operaționale care implică terminale de stocare a petrolului și / sau benzinării.
Fiecare membru al echipei IT COM EUROCONSULT are o vastă experiență în sectorul petrolier din downstream și o cunoaștere cuprinzătoare a procedurilor de bune practici din sector.
CUM EFECTUĂM AUDITURI DE DUE DILIGENCE
Echipa de audit due diligence operează la nivel global. Examinăm și evaluăm o gamă largă de hardware din industrie, tehnologie, echipamente, sisteme de masurare automata a nivelului de carburant/combustibil din rezervoare și date istorice de sprijin. Aceste informații ne permit să stabilim și să confirmăm nivelurile de risc relevante pentru conformitate, siguranță, mediu, pierderi de stocuri și starea instalațiilor.
Auditurile sunt bazate pe risc și sunt adaptate la cerințele individuale ale clienților, în conformitate cu criteriile convenite, inclusiv:
- Funcționare în conformitate cu standardele internaționale recunoscute și cele mai bune practici
- Capacități și amenajări de ancorare și orice restricții existente
- Integritatea conductei și curățarea
- Starea, gestionarea și întreținerea fermei tancurilor
- Integritatea rezervoarelor, calibrările rezervorului, fiabilitatea automată a gabaritului și estimarea volumului nămolului/slamului
- Segregarea produsului
- Epurare a apelor uzate/poluate
- Sisteme de incendiu și siguranță
- Licențe de mediu și conformitate
- Respectarea reglementărilor și practicilor HSE locale și industriale
DE CE IT COM EUROCONSULT?
IT COM EUROCONSULT și-a stabilit o poziție globală puternică în domeniul auditului de due diligence, cu o bază largă de clienți care include companii mari de petrol (PETROM, OMV), companii de depozitare și companii de constructii.
Aflați cum auditul de due diligence de la IT COM EUROCONSULT vă poate sprijini procesele de gestionare a riscurilor.(BUTON-APASATI CU INCREDERE)SĂNĂTATE, SIGURANȚĂ ȘI GESTIONAREA MEDIULUI

IT Euroconsult