CURS PROGRAMARE C # AUTORIZAT


Descriere
C # a fost în mod constant unul dintre primele trei limbaje de programare de învățat, deoarece este utilizat pe scară largă în întreaga industrie. Acest curs, C # Fundamentals, vă va ajuta să vă simțiți confortabil cu conceptele fundamentale de programare de pe orice platformă. În primul rând, veți afla despre sintaxa limbajului C #. Apoi, veți descoperi caracteristicile încorporate ale .NET. În cele din urmă, veți explora cum să rezolvați probleme folosind tehnici de programare orientate pe obiecte. Când ați terminat acest curs, veți avea abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru soluții din lumea reală adică vei putea dezvolta aplicații web, desktop, mobile sau jocuri.

Ce este C #?
Întrebări frecvente despre curs
- C # este un limbaj de programare modern, ușor de asimilat, cu care vei putea dezvolta aplicații web de la A la Z, care să ruleze pe orice platformă: Windows, Linux sau MacOS.
- C # este utilizat în mod obișnuit pentru servicii backend, aplicații Windows, dezvoltarea site-urilor web și dezvoltarea jocurilor
- În acest curs, veți afla despre cadrul .NET, să definiți clase și metode, gestionarea erorilor și programarea orientată pe obiecte.
- Condițiile preliminare pentru acest curs sunt cunoașterea de bază a programării, familiarizarea cu adevăratul și falsul, logica booleană și modul de scriere a unei bucle într-un alt limbaj.
- NET Framework este un software Microsoft care este format din instrumente, limbaje de programare și biblioteci necesare pentru a construi diferite tipuri de aplicații.


Am început sesiunea de înscriere


  • Investiție – 595 RON (TVA inclus)